Det, du ikke vidste om Game of Thrones

På hvilken lokation overværede sønnerne en halshugning, og hvilken ‘adresse’ bruger det barbariske Dothraki-folk som hjem? Er du fan af Game of Thrones, der i øjeblikket lægger gader og riger øde med den nye sæson 6, er intet sted mere oplagt at besøge end Nordirland. Mange af tv-seriens dramatiske landskaber er optaget her, så GoTraveling er rejst i fodsporene på seriens nordirske locations og kan afsløre, at tv-skærmen ikke yder dem retfærdighed.

Screen-turisme er et voksende fænomen, hvor folk rejser til locations, hvor en tv-serie eller film er optaget. Og ‘Game of Thrones’ står højt på listen over serier, der inspirerer rejsende. Nordirland lægger kulisser til mange af de smukke landskaber i ‘Game of Thrones.’ Faktisk i en grad, så der er kommet nyt, opblomstret liv til det lille lands filmproduktionsindustri. For i kølvandet på HBO’s serie, baseret på George R.R. Martins bøger, er andre serier kommet til. Som tv-krimien ‘The Fall’ og filmen ‘Dracula Untold’ – for bare at nævne nogle få.
Som et must på din Game of Thrones-tur bør du tage ruten langs nordkysten, The Causeway Coastal Route, som er en ca. 120 km lang strækning fra Belfast til Lough Foyle. En rute, der er kåret som en af de smukkeste kystveje i verden.

Download Go Traveling free and read more

icon_gplay icon_appstore

 

Din browser er forældet. Det har sikkerhedsmæssige sårbarheder og kan ikke vise alle funktioner på dette websted og andre websteder.

Opdater venligst din browser ved hjælp af moderne browsere (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X